Ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα

Ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα

Ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα, ο έξυπνος τρόπος οικονομικής μετακίνησης και ήπιας εξάσκησης, μαζικά διαδεδομένος στην Ευρώπη.

Οι Ευρωπαίοι τουρίστες διαθέτουν ανεπτυγμένη οικολογική και ποδηλατική κουλτούρα και επιλέγουν τη μετακίνηση με ποδήλατο.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο :

  • και αναβαθμίζει το περιβάλλον γιατί δεν παράγει καυσαέρια και θόρυβο,
  • και αποσυμφορίζει την κυκλοφορία και λύνει το πρόβλημα στάθμευσης στις επιβαρυμένες κυκλοφοριακά, τουριστικές περιοχές.

Τη μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο την προτιμούν οι ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν με άνεση την φύση και τα αξιοθέατα της περιοχής που επισκέπτονται.

Οι κλιματολογικές συνθήκες στην Ελλάδα ευνοούν τη χρήση ποδηλάτων.

Τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα πρέπει να αντέχουν στη σκληρή χρήση.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού χρειάζονται έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη που θα τους βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων ποδηλάτων και στην μετέπειτα υποστήριξη τους.

Στην Green Motors έχουμε εξειδίκευση στο ηλεκτρικό ποδήλατο από το 2009 και πολύτιμη εμπειρία από εκατοντάδες ηλεκτρικά ποδήλατα. 

Έχουμε εμπειρία 6 σεζόν με εταιρείες που νοικιάζουν τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα και προτείνουμε μοντέλα δοκιμασμένα στην εντατική χρήση.

Ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα

Δείτε όλα τα διαθέσιμα ποδήλατα εδώ

Έχοντας εμπιστοσύνη στα ποδήλατα που αντιπροσωπεύουμε, παρέχουμε εγγύηση 2 ετών και στα ποδήλατα για ενοικίαση.

Η 2ετής εγγύηση περιλαμβάνει και τη μπαταρία.

 

Οι μπαταρίες των O2FEEL έχουν με την αγορά τους 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ και δυνατότητα επέκτασης 

στα 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ με συνολικό κόστος 120€.

 

Η Green Motors ξέρει και μπορεί να στηρίξει την επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό εντάσσοντας στις παροχές της ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση.

 

Με το πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2, οι επιχειρήσεις ενοικίασης ποδηλάτων και τα ξενοδοχεία – καταλύματα , δικαιούνται επιδότησης 10 ποδηλάτων στο 40% επί της αξίας προ ΦΠΑ με μέγιστη επιδότηση 800 ευρώ ανά ποδήλατο.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι η Green Motors δεν νοικιάζει ηλεκτρικά ποδήλατα.

Προμηθεύει και υποστηρίζει ποδήλατα κατάλληλα για τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία που θέλουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες ενοικίασης στους πελάτες τους.

 

Ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα
Poseidonion Grand Hotel ΣΠΕΤΣΕΣ

 

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017