Μετατροπή ποδήλατου σε ηλεκτρικό

Μετατροπή ποδήλατου σε ηλεκτρικό

Μετατροπή ποδήλατου σε ηλεκτρικό

Αξίζει ?

Το συνηθισμένο δίλημμα για όσους έχουν ήδη ένα ποδήλατο και καταλαβαίνουν ότι στην καθημερινότητα θα εξυπηρετούσε καλύτερα ένα ηλεκτρικό.

Μερικοί δεν θέλουν, μερικοί δεν μπορούν τις ανηφόρες και όλοι θέλουν να φτάνουν γρήγορα και χωρίς ιδρώτα στον προορισμό τους.

Στην Green Motors έχουμε συζητήσει με εκατοντάδες πελάτες όλους τους παράγοντες που διαμορφώνουν την τελική επιλογή.

Εάν έχετε ένα καλό ποδήλατο για το οποίο κάποτε ξοδέψατε αρκετά χρήματα, πρίν την επιδότηση ίσως να άξιζε η αγορά ενός καλού κιτ μετατροπής .

Για όσο καιρό όμως ισχύει η επιδότηση αγοράς 40% στη ΛΤΠΦ στα καινούργια ηλεκτρικά ποδήλατα, η απόφαση θέλει περισότερη σκέψη.

Μην αφήνετε το συναίσθημα να θάβει τη λογική σας.

Δείτε αν με λίγα χρήματα παραπάνω μπορείτε να βρείτε ένα καινούργιο – νόμιμο εργοστασιακό ηλεκτρικό ποδήλατο με σωστές προδιαγραφές και εργοστασιακή εγγύηση 2 χρόνων σε όλα τα μέρη.

Τα κιτ μετατροπής Green Motors, δεν είναι από τα φτηνά.

Είναι αποδεδειγμένα όμως καλύτερα απο τα συστήματα και τις μπαταρίες που έχουν όλα τα χαμηλού και μεσαίου κόστους κινέζικα και τούρκικα ηλεκτρικά ποδήλατα με εγγύηση 1 χρόνο..

Ξέρουμε την αξιοπιστία των κιτ για πάνω απο 10 χρόνια και μπορούμε και παρέχουμε 2 Χρόνια γραπτή Εγγύηση σε όλα τα μέρη των κιτ URBAN και την Μπαταρία τους.

Ειδικότερες πληροφορίες για σωστή επιλογή των κίτ μετατροπής μπορείτε να διαβάσετε στις ¨Συχνές Ερωτήσεις¨.

Για να δείτε και να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας κιτ μετατροπής πατήστε στους παρακάτω σύνδεσμους

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός χαράς και χρησιμότητας αρκεί να επιλέξετε σωστά και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Green Motors, πρωτοπόρου εταιρείας στη χώρα μας στα ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα και κιτ μετατροπής.

Μετατροπή ποδήλατου σε ηλεκτρικό. Αξίζει ?

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017