Μετατροπή ποδήλατου σε ηλεκτρικό. Αξίζει ?

Ηλεκτρικά Ποδήλατα Μετατροπή

Μετατροπή ποδήλατου σε ηλεκτρικό. Αξίζει ?

Συνηθισμένο δίλημμα για όσους έχουν ήδη ένα ποδήλατο και καταλαβαίνουν ότι στην καθημερινότητα τους θα εξυπηρετούσε καλύτερα ένα ηλεκτρικό.

Μερικοί δεν θέλουν, μερικοί δεν μπορούν τις ανηφόρες και όλοι θέλουν να φτάνουν γρήγορα και χωρίς ιδρώτα στον προορισμό τους.

Στην Green Motors έχουμε συζητήσει με εκατοντάδες πελάτες όλους τους παράγοντες που διαμορφώνουν την τελική επιλογή.

Προσπαθώντας να απλοποιήσουμε το δίλημμα πιστεύουμε οτι το βασικό κριτήριο είναι ένα : το ποδήλατο που έχετε σας βολεύει ? ( μέγεθος – ποιότητα – κατάσταση – αξιοπιστία ).

Εάν έχετε ένα καλό ποδήλατο για το οποίο κάποτε ξοδέψατε αρκετά χρήματα, ίσως να αξίζει η αγορά ενός κιτ μετατροπής.

Βέβαια για όσο καιρό ισχύει η επιδότηση αγοράς με 40% στη ΛΤΠΦ στα καινούργια ηλεκτρικά ποδήλατα, η απόφαση θέλει περισότερη σκέψη.

Με 12 χρόνια εμπειρίας τα επιλεγμένα απο την Green Motors κιτ μετατροπής είναι αποδεδειγμένα καλύτερα απο τα συστήματα που διαθέτουν τα χαμηλού και μεσαίου κόστους έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Για την αξιοπιστία των κιτ , παρέχουμε σε κάθε μετατροπή 2 Χρόνια γραπτή Εγγύηση για όλα τα μέρη των κιτ URBAN και την Μπαταρία τους.

Ειδικότερες πληροφορίες για σωστή επιλογή των κίτ μετατροπής μπορείτε να διαβάσετε στις ¨Συχνές Ερωτήσεις¨.

Για να δείτε και να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας κιτ μετατροπής πατήστε στους παρακάτω σύνδεσμους

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός χαράς και χρησιμότητας αρκεί να επιλέξετε σωστά και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Green Motors, πρωτοπόρου εταιρείας στη χώρα μας στα ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα και κιτ μετατροπής.

Μετατροπή ποδήλατου σε ηλεκτρικό. Αξίζει ?

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017