Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021: Γνωριμία με τα E-Bikes

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021

Ξεκινούν από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται ως τις 22 Σεπτεμβρίου οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο ΚΠΙΣΝ Σταύρος Νιάρχος:

Tα e-bikes αποτελούν το μέλλον του ποδηλάτου.

Όταν οι αποστάσεις γίνονται μεγαλύτερες, οι κλίσεις πιο έντονες ή όταν απλώς κάποιος επιθυμεί να ιδρώνει λιγότερο, η επιλογή ενός ποδηλάτου με ηλεκτρική υποβοήθηση είναι το ζητούμενο.

Με δεδομένο ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προτείνει κίνητρα για την αγορά ενός τέτοιου ποδηλάτου, είναι σημαντικό να γνωρίσει κάποιος το είδος αυτό, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του.

Τώρα έχετε την δυνατότητα δοκιμής των e bikes, με ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου από 17:30 – 21:00, στους ποδηλατόδρομους του ΚΠΙΣΝ.

Η Green Motors συμμετέχει με ηλεκτρικά ποδήλατα O2FEEL &  Apache για να στηρίξουμε τη δράση και να προσφέρουμε την δυνατότητα γνωριμίας των επισκεπτών με το ηλεκτρικό ποδήλατο !

Παράλληλα θα υπάρχουν Δράσεις για μικρούς και μεγάλους, με ποδήλατο ή με τα πόδια, με ενημέρωση, παιχνίδια με ποδήλατο για παιδιά και ενήλικες, workshop “μικρών μηχανικών ποδηλάτου” για πιτσιρίκια 6 έως 10 ετών αλλά και πάνελ με θέμα τη συνύπαρξη στους Αθηναϊκούς δρόμους.

Δείτε περισσότερα για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ Σταύρος Νιάρχος πατώντας στο σύνδεσμο.https://www.snfcc.org/ekdiloseis/Gnorimia-me-ta-E-bikes

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017