Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συμμετέχει φέτος για δεύτερη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο σκοπός των εκδηλώσεων είναι να  αναδειχθεί ο ρόλος του ποδηλάτου ως μέσο απαραίτητο, προσιτό και πολυδιάστατο στη διαδικασία προς την αλλαγή των καθημερινών συνηθειών μετακίνησης  στις σύγχρονες πόλεις και να παροτρύνει τους πολίτες να υιοθετήσουν ένα διαφορετικό ήθος, πιο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας, οι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα του μέλλοντος, να ενημερωθούν για το πώς μεγάλες πόλεις του εξωτερικού αξιοποίησαν το ποδήλατο αλλά και για τον διαρκώς ανερχόμενο ποδηλατικό τουρισμό.

Η Green Motors πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα για το ηλεκτρικό ποδήλατο και τη βιώσιμη κινητικότητα, σε συνεργασία με το Mbike θα διαθέσει ηλεκτρικά ποδήλατα της Γαλλικής O2Feel ώστε οι επισκέπτες των εκδηλώσεων Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο ΚΠΙΣΝ να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν άμεσα τις δυνατότητες τους.

Ημέρα Test Ride: Τρίτη 18/9 και Πέμπτη 20/9
Σημείο: Κέντρο Επισκεπτών

Ώρες: 17:00 – 21:00

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017