Ηλεκτρικά ποδήλατα και χειμώνας

Ηλεκτρικά ποδήλατα και χειμώνας

Ηλεκτρικά ποδήλατα και χειμώνας

Ο χειμώνας και το κρύο έφτασαν.

Τους επόμενους τρείς – τέσσερεις μήνες πρέπει να προσαρμόσουμε την ποδηλατική μας ζωή στις χαμηλές θερμοκρασίες και τους βρεγμένους δρόμους.

Κάποιοι τον χειμώνα βάζουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην αποθήκη μέχρι την επόμενη άνοιξη ενώ άλλοι  συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν καθημερινά.

Με ηλεκτρικό ποδήλατο δεν ιδρώνουμε και φτάνουμε γρήγορα στο προορισμό, άρα ο χρόνος που μένουμε εκτεθειμένοι στο κρύο είναι μικρός.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο Δίκτυο για τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις τεχνικές οδήγησης στους βρεγμένους δρόμους και στο κρύο.

Οι πληροφορίες όμως για τα ηλεκτρικά ποδήλατα τον χειμώνα είναι ελάχιστες.

Στην Green Motors ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα απο το 2009 και στα χρόνια αυτά έχουμε δεί τις σημαντικές επιπτώσεις των χαμηλών θερμοκρασιών στις επιδόσεις τους.

Ηλεκτρικά ποδήλατα και χειμώνας

Η παρατεταμένη αχρησία για όσους αποθηκεύουν το ηλεκτρικό τους ποδήλατο το χειμώνα με την μπαταρία αφόρτιστη ή ελάχιστα φορτισμένη είναι καταστροφική.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες για όσους συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν, επηρεάζουν τις επιδόσεις των μπαταριών Λιθίου.

Υπάρχουν τρόποι για να αντέξει η ακριβή σας μπαταρία πολλά χρόνια και να έχετε καλύτερη αυτονομία στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρέπει να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές που θα βελτιώσουν σημαντικά τη ζωή και τις επιδόσεις των μπαταριών είτε παραμένουν σε αποθήκευση είτε τις χρησιμοποιείτε ακόμη και στα χιόνια.

Αυτές οι συμβουλές περιλαμβάνονται στους οδηγούς χρήσης των μπαταρίών Λιθίου της Green Motors που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Η πιο σημαντική συμβουλή μας είναι να αφιερώσετε 2 λεπτά για να ξαναδιαβάσετε τις απλές οδηγίες για τη χρήση των μπαταριών, που περιλαμβάνονται στον Οδηγό Χρήσης που συνοδεύει κάθε προïόν της Green Motors.

Και πάντα θα υπάρχουν λιακάδες και ευκαιρίες για να χαρείτε τα ηλεκτρικά ποδήλατα τον χειμώνα.

error: Το Περιεχόμενο προστατευτείτε από το νόμο Ν. 4481/2017